Unieke appartementen

Een comfortabel appartement gelegen in een groene omgeving.

3

Bouwlagen

18

Driekamer appartementen

41

TWEEkamer appartementen

1

Gezamelijke woonkamer

1

Tuin met Jeu de Boules-baan

1

Moestuin

41

Parkeerplaatsen

Woont u straks in één van deze unieke appartementen met zorg?

Op een fraai gelegen perceel, met ruime mogelijkheden tot parkeren. Zowel het complex zelf, als de appartementen individueel, beschikken over diverse kenmerken speciaal voor senioren, zodat u veilig en lang zelfstandig kunt blijven wonen. O.a. een inloopdouche zonder opstap, een verhoogde toiletpot, nagenoeg drempelvrij, gebruiksvriendelijke schuifdeuren, extra versteviging in de badkamer- en toiletwanden voor het aanbrengen van vitaliteitsgrepen en/of armsteunen, een brancardlift met klapzitting, elektrische entreedeuren op de begane grond en een videofoon-bel-systeem.

Wonen, leven en ontspannen

De ruime tuin rondom het complex zorgt voor een aangename leefomgeving en geeft, in combinatie met het vele groen in de directe omgeving, een fraai uitzicht vanuit ieder appartement. De grote voortuin biedt veiligheid en privacy, de besloten binnentuin biedt o.a. ruimte voor een terras, Jeu de Boules-baan, beplanting, een moestuin, een fietsenberging en een parkeerterrein dat is afgesloten door een automatische slagboom.

Duurzaam en gasloos wonen

De Snip wordt conform de technische omschrijving en de afwerkstaat, duurzaam en energiezuinig gebouwd. Dat houdt o.a. in dat er geen gasaansluitingen aanwezig zijn (het complex is all-electric), de keuken is voorzien van een inductiekookplaat. De ventilatie en warmtevoorziening (vloerverwarming) van ieder appartement wordt geregeld door een warmtepomp- en mechanisch ventilatie systeem, ieder appartement beschikt over eigen installaties.

Bekijk de appartementen

Bekijk de woonzorg diensten

Bekijk de TWB (thuis)Zorg-faciliteiten en Welzijnsdiensten

Bekijk de TWB woonzorg