Roosendaal, een levendige stad

18 driekamer & 41 tweekamer appartementen

Centraal gelegen

De belangrijkste voorzieningen zoals de supermarkt, warme bakker, huisartsenpost, apotheek, fysiotherapeut en de bushalte zijn te voet bereikbaar. Het Centraal Station, stadskantoor en het sfeervolle stadscentrum van Roosendaal zijn ook uitstekend bereikbaar.

Roosendaal kent een groot verenigingsleven met een diversiteit aan activiteiten en vrijetijdsbestedingen. Na een gezonde inspanning is er ook voldoende ruimte en aanbod voor ontspanning, zo kent het gezellige stadscentrum vele bistro’s, restaurants, en terrassen op ‘De Oude Markt’.

Roosendaal heeft een activiteitenkalender waar U tegen gezegd kan worden. Hiernaast voegen verschillende musea en culturele instellingen zoals Museum Tongerlohuys, het Grafisch Museum in den Groenen Zonck en Stadsschouwburg De Kring toe dat Roosendaal een ‘rijke’ stad is en voor iedereen veel te bieden heeft.

Een gezellige winkelstad

Roosendaal is ook winkelstad bij uitstek. Naast landelijke ketens zijn er veel regionale en lokale speciaalzaken, winkeltjes en boetiekjes. Het gezellige stadscentrum en aansprekende winkelcentra De Roselaar en De Passage, zijn gelegen op loopafstand van elkaar in het centrum. Voeg daar nog Designer Outlet Roosendaal aan toe en het plaatje is compleet, alles wat een winkelhart begeert.

Roosendaal is ook een ‘groene’ stad, met vier grote stadsparken en diverse natuurgebieden binnen de gemeente, waaronder Landgoed Visdonk, Dal van de Molenbeek, de Nieuwe Roosendaalse Vliet en de Spuitendonkse Bossen. Ook Landgoed de Wouwse Plantage en de Brabantse Wal zijn aanraders in de nabijheid.

Wonen in Roosendaal?

18 driekamer & 41 tweekamer appartementen

Bekijk de appartementen