Zorgeloos genieten in De Snip

18 driekamer & 41 tweekamer appartementen

Een zelfstandig appartement in een fijne woonomgeving

Een zelfstandig appartement in een fijne woonomgeving, met het comfort van thuiszorg binnen handbereik. Door de unieke samenwerking met TWB, Thuiszorg West-Brabant, is iedere bewoner verzekerd van de aanwezigheid en beschikbaarheid van alle denkbare (thuis)zorg-faciliteiten en welzijnsdiensten. Een optimale leefomgeving waarin individueel wooncomfort en sociale participatie vanzelfsprekend zijn. Waarin langdurig zelfstandig gewoond kan worden in levensloop bestendige appartementen, met (thuis)zorg naar individuele behoefte beschikbaar. Veilig, comfortabel en toegankelijk.

TWB heeft speciaal voor bewoners van De Snip een fraai arrangement van (thuis)Zorg-faciliteiten en Welzijnsdiensten samengesteld. Deze faciliteiten en diensten staan voor iedere bewoner ter beschikking en naar behoefte kunnen deze betrokken worden. De faciliteiten en diensten vallen niet onder inzet van geïndiceerde ondersteuning en/of zorg vanuit Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo) en/of Zorgverzekeringswet en Wet Langdurige Zorg (wlz). Download hier de (thuis)Zorg-faciliteiten en Welzijnsdiensten

Een breed scala aan faciliteiten op de begane grond, waarborgt een aangename leefomgeving binnen De Snip en de aanwezigheid van TWB. Een gezellige multifunctionele ruimte, ingedeeld voor sociale activiteiten van bewoners, zorgfuncties, en maatschappelijke doeleinden. Deze multifunctionele ruimte is een aanvulling op het woongenot, hiervan kan naar wens gebruik gemaakt worden. O.a. zijn hierin ondergebracht een kantoor voor medewerker van TWB, behandelkamers, mogelijkheden voor logopedist, ergo-, fysio-, of podotherapeut, gym-yogapraktijk, haar-, huid- en voetverzorging, afhaalpunt apotheek, prikpost, kruisvereniging, hulpmiddelen-afhaalpunt.

In de lobby van De Snip zijn ook 2 hotelkamers voorzien, hier kan uw visite op dagbasis verblijven ingeval de wens of noodzaak bestaat. Tot slot beschikt de lobby van De Snip over een volledig ingericht ruimte waar o.a. verjaardagen gevierd kunnen worden, vergaderd kan worden, danwel andere bijeenkomsten kunnen plaatsvinden.

Wonen in Roosendaal?

18 driekamer & 41 tweekamer appartementen

Bekijk de appartementen